Reactie Preud'homme zet zijn troepen op scherp: "Dan zijn we kwetsbaar"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Oostende
| 2 reacties
Preud'homme zet zijn troepen op scherp: "Dan zijn we kwetsbaar"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op speeldag 2 van het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League liep Club Brugge al tegen zijn eerste nederlaag in de reguliere competitie aan. Het was bij momenten té weinig wat blauw-zwart op de grasmat legde, en dat besefte ook trainer Michel Preud'homme.

In balbezit vond Club weinig oplossingen. De man aan de bal was niet bepaald creatief, maar de lopende mensen gaven die man in balbezit langs de andere kant ook gewoon geen opties. Kortom: voetballend kwam de ploeg van Preud’homme er niet goed uit.

Maar om het karaktervoetbal boven te halen en op die manier voor de zege te gaan, tja... Dat zat er dan ook weer niet in. “Hier moeten we op termijn uit leren”, zei Preud’homme na de match. “Het kan geen kwaad om goed te beseffen dat, wanneer we niet op ons best zijn, we kwetsbaar zijn.”

Karakter vs. techniek

Aan de oefenmeester van Club Brugge om zijn ploeg klaar te stomen voor het verdere verloop van de competitie. Want blauw-zwart zal in de toekomst misschien al eens vaker een wedstrijd op karakter en niet zo zeer op techniek over de streep moeten trekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties