Aangekondigd als het nieuwe godenkind van KRC Genk, nu diep in de vergeetput beland

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Aangekondigd als het nieuwe godenkind van KRC Genk, nu diep in de vergeetput beland
Foto: © photonews

In de zomer van 2014 werd Tornike Okriashvili nog binnengehaald als de nieuwe smaakmaker van Racing Genk. Twee jaar later verkommert de Georgiër in zijn thuisland, tevergeefs op zoek naar een nieuwe club.

De 24-jarige Okriashvili ligt nog tot medio 2017 onder contract in de Luminus Arena, maar Genk wil hem liefst van al nu van de hand doen. Een groot contrast met zijn opvallende debuutweken.

Dronkenmansruzie

Okriashvili ontpopte zich in augustus 2014, enkele weken na zijn komst, tot matchwinnaar door de 3-2 te scoren tegen AA Gent. Dat seizoen zou de spelmaker 23 keer zijn opwachting maken in de Jupiler Pro League.

Aan klasse geen gebrek, zijn moeilijke karakter daarentegen keerde zich snel tegen hem. In aanloop naar die bewuste match tegen de Buffalo's raakte Okriashvili verwikkeld in een dronkenmansruzie met ploegmaat Anele. Een nachtje in de cel was het resultaat.

Zeldzame flitsen

De aanvallende middenvelder zou verder een grijs seizoen draaien, om op 9 mei nog eens van zich te laten horen in de 2-3-zege aan de Waregemse Gaverbeek. In de slotminuten bezorgde gij Genk de zege, zijn laatste wapenfeit voor de club uit de mijnstad.

Het seizoen erop kwam Okriashvili nog sporadisch in actie voor Genk, waarna in de winter een uitleenbeurt aan Eskişehirspor volgde. Zijn weinig succesvolle passage in Turkije leidde ertoe dat de interesse nu uitblijft.

Tornike Okriashvili tevergeefs op zoek naar een nieuwe club
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties