De zandbak wenkt voor Defour, terwijl Anderlecht nog aanzienlijk bedrag gaat opstrijken

Timothy Collard
Timothy Collard
| 48 reacties
De zandbak wenkt voor Defour, terwijl Anderlecht nog aanzienlijk bedrag gaat opstrijken
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vertrekt Steven Defour bij RSC Anderlecht of niet? Zoals het er momenteel naar uitziet, heeft het er alle schijn van weg dat de middenvelder eerstdaags naar zijn nieuwe club verhuist. Het Arabische Al Jazira blijft namelijk aandringen en bovendien biedt de club Defour een monsterloon aan.

Al Jazira bood twee maanden geleden ‘maar’ 4 miljoen euro, maar ondertussen verhoogde sjeik Mansour bin Zayed Al Nahyan zijn bod reeds tot 7 miljoen euro. Dat weet Het Nieuwsblad.

De Engelse promovendus Burnley had zelfs 9 miljoen euro over voor Defour, maar de middenvelder kon zich evenwel niet vinden in het project van de club. Lees: Defour heeft geen zin om tegen degradatie te gaan voetballen.

3 miljoen per jaar bij Al Jazira

En dan is er natuurlijk nog het verschil in loon. Bij Burnley zou Defour 1,8 miljoen per seizoen opstrijken, niet eens zó veel meer als bij Anderlecht. Bij Al Jazira zou Defour jaarlijks 3 miljoen euro op zijn bankrekening kunnen bijschrijven, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Als alles volgens plan verloopt, dan komt de deal eerstdaags rond. En zo lijkt Defour ons land dan toch nog te verlaten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties