Köteles wordt het niet, maar al deze doelmannen zouden niet misstaan bij Antwerp

Köteles wordt het niet, maar al deze doelmannen zouden niet misstaan bij Antwerp
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laszlo Köteles trekt dan toch niet naar Antwerp. En dus moet The Great Old nog steeds op zoek naar een andere doelman. Zijn er nog oplossingen voorhanden in de Jupiler Pro League? Zeker en vast, want er zitten toppers op de bank bij hun teams.

Een van de grootste kanshebbers leek misschien wel Wouter Biebauw, derde doelman bij KV Oostende. Maar hij trekt naar Roeselare en dus ook niet naar Antwerp. Wie zijn dan de overgebleven mogelijkheden voor stamnummer 1?

Als we zien wie er allemaal tweede doelman is bij hun respectievelijke clubs, dan zijn er mogelijkheden genoeg die Antwerp kan proberen losweken. Colin Coosemans zit ook dit jaar op de bank bij KV Mechelen en zoekt misschien wel een oplossing, terwijl Kenny Steppe bij Zulte Waregem ook opnieuw op het tweede plan staat.

Guillaume Hubert zit dan weer op de bank bij Standard, ook hij zou misschien liever spelen en zou dat bij Antwerp zeker aankunnen. De goalie van Standard staat wel dicht bij blauw-zwart. Of wat te zeggen van Henkinet (Waasland-Beveren) of misschien zelfs Bruzzese (Club Brugge)? Coosemans en Hubert lijken misschien wel de grootste kanshebbers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties