Reactie Heeft Westerlo nood aan een extra verdediger na slechtste match onder Bob Peeters? "Dat verkondigen zou te makkelijk zijn"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Westerlo
| 2 reacties
Heeft Westerlo nood aan een extra verdediger na slechtste match onder Bob Peeters? "Dat verkondigen zou te makkelijk zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eupen scoorde zaterdag in 't Kuipje zijn eerste goals sinds de promotie naar het hoogste niveau. Hoewel de Oostkantonners er twee binnen legden, had de teller véél hoger kunnen oplopen.

Met zeven tegengoals uit drie wedstrijden luidt de alarmbel bij Westerlo. "Het is elke week wel iets of iemand anders", verkondigde coach Bob Peeters in een eerste reactie al. De spoeling achterin is dun en dus dringt een aankoop in het slot van de mercato zich misschien wel op?

"Het zou te makkelijk zijn om nu te verkondigen dat ik er een extra verdediger bij wil", aldus Peeters. "We kunnen beter nederig zijn na wat voor mij de slechtste match was sinds ik hier ben. Maar we moeten nu ook niet met modder naar elkaar beginnen gooien."

We lieten gewoon met ons dollen

"Of een extra verdediger het probleem meteen oplost weet ik niet", pikte Koen Vanlangendonck in. "We lieten gewoon met ons dollen, zo kwamen we nooit in de wedstrijd. Met de jongens die er zijn, moeten we aan de slag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties