OFFICIEEL: Twee weken na de komst van Roberto Martinez bij de Rode Duivels hebben ook de nationale beloften een nieuwe T1

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 7 reacties
OFFICIEEL: Twee weken na de komst van Roberto Martinez bij de Rode Duivels hebben ook de nationale beloften een nieuwe T1
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een kleine twee weken geleden werd Roberto Martinez aangesteld als de opvolger van Marc Wilmots bij de Rode Duivels. Intussen is ook de vervanger van Enzo Scifo bij de Jonge Duivels bekend.

De naam die al enkele dagen circuleerde bij de nationale U21 is nu ook officieel bondscoach. Johan Walem, tot begin februari nog aan de slag bij KV Kortrijk, keert terug naar het oude nest.

Mei 2015

Scifo stapte na het ontslag van Wilmots op toen hij het gevoel kreeg niet snel in aanmerking te komen voor de post van hoofdcoach bij de Duivels. En dus moesten de beloften op zoek naar een vervanger.

Al snel kwam de Belgische voetbalbond (KBVB) terecht bij Walem, die de ploeg in mei 2015 verliet om het als clubcoach te proberen bij KVK. Begin september wachten voor de kersverse oefenmeester meteen twee kwalificatiematchen voor EURO 2017, op vrijdag 2 september in Malta en dinsdag 6 september tegen Tsjechië in Leuven.

Tielemans en co zien Walem terugkeren bij de U21
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties