Reactie Deze keer lacht Verstraete in zijn vuistje: "Engels wordt zot als hij verliest"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Kortrijk
| 12 reacties
Deze keer lacht Verstraete in zijn vuistje: "Engels wordt zot als hij verliest"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk knokte zich zaterdagavond naar een overwinning tegen Club Brugge. Birger Verstraete speelde een sterke partij tegen de ploeg waar hij zijn opleiding genoot. Na afloop was de middenvelder blij: "Het is de eerste keer dat ik van Club win."

“Dit is een fantastische overwinning voor Kortrijk”, aldus Verstraete na de match. “Iedereen in de kleedkamer leefde een hele week toe naar deze match. Voor mij persoonlijk is het nog steeds speciaal om tegen Club te spelen. Het doet zelfs raar, moet ik eerlijk toegeven.”

“Het is de eerste keer dat ik van Club Brugge kan winnen", ging de West-Vlaming verder. "En Björn (Engels, nvdr.) wordt zot als hij verliest, hé. (lacht) We zijn een paar keer in elkaars buurt gekomen en dan ging het er pittig aan toe”, aldus de man die het heel goed kan vinden met de verdediger van blauw-zwart.

"We zorgden ervoor dat Club in de match kon komen"

Toch beseft Verstraete maar al te goed dat Kortrijk op het einde van de match nog goed wegkwam. “In de slotfase was het af en toe naar adem happen. Als we op voorsprong komen, kruipen we te fel naar achter. We zorgden er als het ware voor dat Club in de match kon komen. Maar gelukkig hielden we stand.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties