Huurlingen van Juventus bij Zulte Waregem: tot nu toe altijd succes

Huurlingen van Juventus bij Zulte Waregem: tot nu toe altijd succes
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem zag Luca Marrone naar de Gaverbeek komen om de faciliteiten te bekijken. Als hij op huurbasis naar de Jupiler Pro League trekt, dan zou hij al de derde zijn na Mame Thiam en James Troisi.

Luca Marrone speelt al sinds 2009 bij Juventus, al werd hij al uitgeleend aan Siena, Sassuolo, Carpi en Hellas Verona de voorbije jaren. Marrone is eigenlijk een middenvelder, maar kan ook prima overweg centraal achterin. Hij past perfect in de plannen van Dury en zou zo de derde speler van Juventus in evenveel jaar kunnen worden aan de Gaverbeek.

Mame Thiam ging hem vorig jaar vooraf. De aanvaller werd vaak op de flank uitgespeeld bij Essevee, maakte in zijn eerste week meteen indruk met een doelpunt op Sclessin en zorgde uiteindelijk voor 9 doelpunten voor de club. Zonder opspelende knieproblemen hadden dat er zelfs nog meer kunnen zijn.

James Troisi van zijn kant was een van de sterkhouders van Zulte Waregem in het jaar waarin alles wat tegenging. De middenvelder scoorde enkele mooie doelpunten, trof in totaal vijf keer raak en zorgde zo mee voor de redding in een van de lastigste jaren van Essevee. Ook hij was dus belangrijk voor zijn team.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties