Vanhaezebrouck toch met vertrouwen na vertrek Kums: "Het is niet de eerste schooldag, hé"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 4 reacties
Vanhaezebrouck toch met vertrouwen na vertrek Kums: "Het is niet de eerste schooldag, hé"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent begint er zondagmiddag aan, de eerste wedstrijd sinds het vertrek van Sven Kums. Hein Vanhaezebrouck had amper tijd om de nieuwkomers in te passen, maar lijkt toch vol vertrouwen.

"Het is geen eerste schooldag, maar het is altijd een beetje nieuw na de transfers. Nu is de groep definitief", aldus Vanhaezebrouck die hoopt aan te knopen met de vorm van de wedstrijd tegen Anderlecht. "We waren heel goed bezig. Op Anderlecht speelden we fantastisch."

Rekenen op Simon en Milicevic

"De vervanging van Matz Sels en Laurent Depoitre verliep heel goed, maar nu moet je natuurlijk wel de metronoom vervangen.Hij regelde het tempo. Op de beelden zie je dat hij bij momenten snel speelt, bij momenten rustig."

Zal het wel mogelijk zijn om hetzelfde spel te brengen zonder Kums? "Ik denk het wel. Ik zie ook andere jongens positief evolueren. Simon is opnieuw de oude en Milicevic vond na een aarzelende start zichzelf terug."

Vanhaezebrouck rekent onder meer op hen om te schitteren. "Het is aan hen om dat beetje extra te brengen en zo de anderen de tijd te geven om Sven op termijn te kunnen vervangen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties