Reactie Stijnen baalt: "We hadden die stunt tegen KV Mechelen verdiend"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Hasselt
| 4 reacties
Stijnen baalt: "We hadden die stunt tegen KV Mechelen verdiend"
Foto: © photonews

Stijn Stijnen leidde Hasselt bijna naar een bekerstunt tegen KV Mechelen. De oefenmeester baalde na afloop, maar was vooral trots op zijn spelers.

"Ik ben natuurlijk ontgoocheld. Er was een stunt in de maak en ik vind ook dat we die verdiend hadden", reageerde Stijnen na afloop van de match. "Ik ben tevreden en trots. Dat mag ook als je een team, dat zo hoog geklasseerd staat in de Jupiler Pro League, het zo moeilijk kan maken."

"We kwamen al snel 2-0 voor, dus kan je wel zeggen dat ons plan lukte. We wilden voetballen vanuit een goede organisatie en dan vanuit de flanken uitbreken." Een perfecte ruststand, maar KV Mechelen scoorde te snel na de koffie de aansluitingstreffer. "We wisten dat we dat eerste kwartier door moesten komen, maar dat lukte niet. Het werd te snel 2-1."

"Wij hadden dan nog een goede kans op de 3-1, dat was misschien wel een kantelmoment want daarna viel die 2-2 iets te makkelijk", vond Stijnen die toch het positieve onthoudt. "We hebben laten zien dat we tot veel in staat zijn."

"Het doet deugd dat we er een echte match van hebben kunnen maken, we stonden dicht bij een stunt. Met deze prestatie oogsten we lof en dat mag ook wel."

Hasselt begon ook goed aan de competitie. "Het eerste jaar na een promotie is vaak moeilijk, maar we pakten toch 6 op 9. We moeten elke match deze mentaliteit brengen en dan zal het moeilijk worden om van Hasselt te winnen", maakt de coach zich sterk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties