De Mos steekt pluim op de hoed van Preud'homme: "De juiste keuze"

Redactie
| 11 reacties
De Mos steekt pluim op de hoed van Preud'homme: "De juiste keuze"
Foto: © Photonews

Het Club Brugge van vorig seizoen leek tegen KAA Gent terug van weggeweest. Op karakter én met een goede mentaliteit haalde blauw-zwart het van de rivaal uit de Arteveldestad. Aad de Mos analyseerde de prestatie van Club Brugge.

“Dit was nu precies een wedstrijd die Club Brugge op het lijf geschreven is”, aldus de Mos in Stadion​. “Gent is een tegenstander die wil voetballen en daar kan Club zich in vastbijten. Na de 1-0 kon Club het spelletje spelen dat het vorig jaar ook speelde. En dat is en blijft makkelijker dan zelf het spel te maken.”

De Mos stak niet veel later ook een pluim op de hoed van Michel Preud’homme. “Ik moet zeggen, we verheerlijken vaak het spel van Atlético Madrid. Maar als je zo'n aanpak eens nodig hebt als coach na een stevige 4-0-nederlaag tegen Kopenhagen, dan moét je die kunnen gebruiken.”

Juiste keuze

“Je moet een coach ook beoordelen op het feit dat hij de ellende kan beperken. Ik vind het dan ook juist van Preud'homme dat hij de wedstrijd tegen Gent op deze manier heeft aangepakt”, besloot de Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties