Martinez geeft uitleg over blessures Radja en Mousa en over de mogelijke vervanger (niet Kums)

Martinez geeft uitleg over blessures Radja en Mousa en over de mogelijke vervanger (niet Kums)
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roberto Martinez heeft een paar twijfelgevallen in zijn kern. Mousa Dembélé is daarbij de meest twijfelachtige. Velen zullen zeggen: roep Sven Kums op. Maar dat lijkt duidelijk niet in de plannen van Martinez te liggen.

Ook Radja Nainggolan heeft een lichte blessure, maar voor hem lijkt alles wel in orde te komen. "Radja heeft een klein probleem, dat is waarschijnlijk ook waarom hij op de bank zat Roma. Mousa heeft dan weer een stevige tik tegen zijn enkel gekregen en heeft nog steeds pijn als hij erop steunt. We werken eraan met de medische staf, binnen 48 uur zal ik meer kunnen zeggen", aldus Martinez.

Sven Kums speelt op dezelfde positie en wordt door velen aanzien als een jongen die er zou moeten bijzijn. Maar Martinez liet duidelijk zijn voorkeur voor Youri Tielemans blijken. "Of Kums zou opgeroepen kunnen worden? Ik denk dat we het intern gaan oplossen, maar meer kan ik daar nu niet over zeggen tot ik meer info heb over Mousa."

Martinez vond Tielemans indrukwekkend in de Clasico.

Maar dan moest de lofbetuiging aan het adres van Tielemans nog komen. "Tielemans blijft sowieso de volgende drie sessies. Ik ging dit weekend naar Standard-Anderlecht kijken en ik was weer stevig onder de indruk van hem. Hij speelde indrukwekkend, en dat op die leeftijd!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties