Balaban loodste ei zo na deze goalgetter naar Club Brugge: "Maar plots werd hij onbetaalbaar"
Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties

Bosko Balaban loodste ei zo na deze goalgetter naar Club Brugge: "Maar plots werd hij onbetaalbaar"

Balaban loodste ei zo na deze goalgetter naar Club Brugge: "Maar plots werd hij onbetaalbaar"
Foto: © Photonews

Bosko Balaban was als speler erg belangrijk tijdens zijn periode bij Club Brugge. De Kroaat, die inmiddels zijn schoenen aan de haak heeft gehangen, hoopt in de toekomst nog eens belangrijk te zijn voor blauw-zwart. Dit keer als... spelersmakelaar.

“Ik ben nu actief als football agent. Mijn actieterrein is heel Europa. Dus ik kom zo ook nog bij Club langs”, vertelt Balaban op de website 125 jaar Club Brugge. “Zo heb ik Andrej Kramari─ç in mijn portfolio steken. Die speelde bij Rijeka, waar ik dus ook begon”, gaat de gewezen aanvaller van Club verder.

Kramaric

Ei zo na speelde Kramaric zelfs voor blauw-zwart. “Een tweetal jaar geleden heb ik hem nog bij Club aangeboden. Maar plots kwam er ook interesse vanuit de Premier League, van bij Leicester. En toen werd hij heel snel onbetaalbaar voor Club. Momenteel speelt hij bij Hoffenheim.”

Kramaric loodste Balaban dus niet naar Brugge, al hoopt hij in de toekomst nog van waarde te kunnen zijn voor zijn ex-ploeg. “Het zou natuurlijk heel mooi zijn mocht ik nog een goede speler bij Club aan het spelen krijgen”, besluit de Kroaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties