Essevee kan lachen, want opnieuw 'Top of the League': "Als leider tegen Club Brugge?"

Essevee kan lachen, want opnieuw 'Top of the League': "Als leider tegen Club Brugge?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Davy De fauw gaf het na de nederlaag tegen Gent al aan: "Als we onze leidersplaats kwijt raken, dan willen we die zo snel mogelijk terug veroveren." Een weekje later was het al zover, door een zege tegen Lokeren en puntenverlies van Anderlecht op Jan Breydel.

Na de gewonnen match tegen Lokeren kon er bij Davy De fauw een mopje af. Hij speelde vorig jaar nog bij Club Brugge en kon zijn ex-spelers ongetwijfeld een extra reden geven om te winnen van Anderlecht. En zo geschiedde ...

Winnen op bezoek bij STVV en Essevee mag voorwaar als leider beginnen aan de strijd met blauw-zwart aanstaande zaterdag aan de Gaverbeek. “Dat zou uiteraard extra leuk zijn”, kon de rechtsachter er wel om lachen.

Laat ons eerst maar al eens proberen te winnen van STVV

“Maar we moeten natuurlijk eerst en vooral al die wedstrijd op bezoek bij Sint-Truiden tot een goed einde zien te brengen. Dat wordt niet makkelijk, want STVV is zeker thuis geen makkelijk te bekampen team.”

Ook Alessandro Cordaro hoedt zich voor te grote uitspraken: “Ik speel wel graag op kunstgras, want ik ben klein en behendig. Maar we hebben ook andere profielen in onze ploeg en voor hen wordt het misschien aanpassen. Makkelijk zal het zeker niet worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties