Borkelmans vurig: "Was bijna coach van Antwerp" en "TV en schrijvende pers hebben Wilmots genekt"

Redactie
| 17 reacties
Borkelmans vurig: "Was bijna coach van Antwerp" en "TV en schrijvende pers hebben Wilmots genekt"
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Vital Borkelmans heeft moeilijke momenten gehad. Zijn kleindochter was ziek, zijn zoon werd enkele maanden opgesloten en er was het ontslag van hem en Marc Wilmots. "Dat laatste kon ik het meest filosofisch opnemen."

"Als ze me bellen, ben ik altijd bereid om te luisteren", gaf hij eerder al aan. Een nieuwe job mag dus zeker voor Brommerke. "Ach, het kan soms raar lopen. Ik wacht gewoon. Net voor ik assisten-bondscoach werd, was ik zo goed als trainer van Antwerp."

Maar hij werd dus de assistent van Wilmots en werd na het EK ontslagen: "Het moeilijkste was die maand in het ongewisse. Martinez had het misschien ook in mijn gezicht kunnen zeggen", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Begrijp nog altijd niet wat Sonck en De Vlieger bezielde

"Ach, het is de tv en de schrijvende pers die voor het ontslag van Wilmots hebben gezorgd. Ik heb Geert De Vlieger en Wesley Sonck maar achteraf horen praten. Ik begrijp nog altijd niet waarom ze de nationale ploeg zo hard hebben aangevallen".

"Ze wilden zich profileren, een vaste job hebben. Geen idee waarom ze zo zwaar op de man hebben gespeeld. Na het verlies tegen Spanje probeerden ze dan weer alles goed te praten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties