Opheldering: "Mama Sterchele is meer dan welkom op Club Brugge"

Redactie
| 3 reacties
Opheldering: "Mama Sterchele is meer dan welkom op Club Brugge"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

In Jan Breydel staat minuut 23 na acht jaar nog steeds in het teken van de veel te vroeg overleden François Sterchele. De mama van de onfortuinlijke speler uitte haar ongenoegen, Club Brugge geeft duidelijke opheldering.

In Sport/Voetbalmagazine gaf Marleen Boonen een duidelijk statement af over hoe ze zich niet meer welkom voelt bij Club Brugge, omdat volgens haar onder meer de abonnementen van de familie zouden zijn afgenomen.

Maar een en ander moet toch in het juiste perspectief worden geplaatst: "In 2013 werkten we nog mee aan de 5-jarige herdenking van het overleden van François. De voorbije 2 jaar ontvingen we echter geen enkele aanvraag meer voor een abonnement, noch voor deelname aan de Fandag of aan de Copa Sterchele", klinkt het bij Club Brugge.

"De club wil nogmaals benadrukken dat ze altijd welkom was én nog steeds welkom blijft op Club Brugge", waren ze bij blauw-zwart duidelijk verbaasd over de woorden van Marleen Boonen. En uiteraard denkt de hele blauw-zwarte gemeenschap nog dagelijks/wekelijks aan de voetballer, het applaus in minuut 23 is daarvan nog steeds hét bewijs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties