Filip De Wilde oordeelt: "Technisch is hij één van de betere keepers in België, maar..."

Redactie
| 6 reacties
Filip De Wilde oordeelt: "Technisch is hij één van de betere keepers in België, maar..."
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Als het op keepers aankomt, mogen we in België niet klagen. Ons land beschikt over een rijk arsenaal met goede doelmannen. Filip De Wilde is een man die in het verleden tussen de palen stond bij Anderlecht en de Rode Duivels. Hoe denkt hij over... Davy Roef?

“Technisch vind ik Roef één van de beste keepers in België”, zegt De Wilde in Het Nieuwsblad. “Maar sneller worden is altijd een troef en wat dat meer profileren betreft… Tja. Het is niet omdat een jongen naast het veld introvert is, dat hij zich niet laat horen op het terrein.”

De Wilde is er zeker van dat de huidige nummer één van paars-wit zich meer dan genoeg laat horen tijdens een wedstrijd. “Roef doet dat niet met grote gebaren, maar spreekt wel, hoor. Alleen hoor je dat niet altijd tot op de tribunes.”

"Valdés speelde bij Barcelona, maar was geen succes bij Standard"

Een nieuwe doelman heeft Anderlecht dan ook niet nodig, volgens de gewezen Rode Duivel. “Welke garantie heb je dat een buitenlander wel Mister Perfect zal zijn? Victor Valdés speelde bij Barcelona en was geen succes bij Standard. Geef Roef maar wat tijd”, besluit De Wilde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties