Leider Zulte Waregem heeft veel goed nieuws en een Italiaans probleempje

Leider Zulte Waregem heeft veel goed nieuws en een Italiaans probleempje
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem trekt zaterdagavond als leider naar hekkensluiter Westerlo. Op papier een haalbare kaart, maar Essevee wil die match zeker niet onderschatten. Er is wel alvast bijzonder goed nieuws te melden uit de ziekenboeg.

Het gaat namelijk goed met flink wat geblesseerden van Zulte Waregem. Om te beginnen zijn zowel Sammy Bossut als Henrik Dalsgaard op koers om sneller dan verwacht speelklaar te zijn. Of ze zaterdag in de selectie zullen zitten? De voorzichtigheid van Francky Dury zal ertoe nopen dat waarschijnlijk niet te doen.

Kenny Steppe en Davy De fauw zijn namelijk allebei goed bezig, dus kunnen beiden beter nog twee weken rustig verder werken. Bovendien trainden geen van beiden al volledig mee. Dat deed Brian Hamalainen wel al, na een kleine blessure aan de hamstring. Hij zal er wél bij zijn in Westerlo, al wordt hij mogelijk ook nog gespaard ten gunste van Bryan Verboom.

Alles onder controle dus aan de Gaverbeek, al is er wel een probleem met Luca Marrone. Die trok naar Italië voor extra onderzoek aan de hamstrings en is mogelijk nog weken buiten strijd. Marvin Baudry - goed op STVV en thuis tegen Club Brugge - lijkt zo nog minstens enkele weken vol zijn kans te krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties