Opvolger van Simons beseft dat het niet eenvoudig zal worden

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
Opvolger van Simons beseft dat het niet eenvoudig zal worden

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Timmy Simons is met zijn veertig lentes vermoedelijk zijn laatste seizoen aan het spelen in Brugge. Om die leegte op te vullen werd Tomas Pina al aangetrokken, maar die heeft nog werk voor de boeg.

Een knieblessure zorgde ervoor dat de 29-jarige Spanjaard pas enkele weken geleden tegen Leicester zijn debuut kon maken. Hij heeft al heel wat van zijn kunnen getoond, maar beseft dat de ancien een grote leegte zal achterlaten die niet makkelijk te vullen is.

Wennen aan het Belgisch voetbal

"Ik heb veel respect voor Timmy. Het is een eer om in zijn voetsporen te treden, als je ziet welke carrière hij heeft gemaakt. Timmy begrijpt perfect wat de trainer van hem verlangt. En heeft ervaring zat. Het is aan mij om daar dingen van op te pikken, net omdat in Spanje de rol van verdedigende middenvelder anders wordt ingevuld", vertelde hij in een interview met Het Laatste Nieuws.

Een rijtje achteruit spelen, wat Simons regelmatig doet, kan voor hem een probleem vormen: "Ik heb het zelf nog nooit gedaan. Ik denk wel dat ik het zou kunnen, maar ik verkies toch het middenveld".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties