Vijfde trainersontslag in de Jupiler Pro League in de maak?

Redactie
| 4 reacties
Vijfde trainersontslag in de Jupiler Pro League in de maak?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yannick Ferrera, Bob Peeters, Georges Leekens en Stijn Vreven. Die vier heren hebben één ding gemeen en u kan het wellicht al raden... Allen werden ze dit seizoen al ontslagen in de Jupiler Pro League. Wel, nu zou het vijfde trainersontslag van deze jaargang wel eens in de maak kunnen zijn.

Glen De Boeck trekt namelijk met het mes op de keel naar Luik, waar zijn Moeskroen het zondagavond opneemt tegen Standard. Moeskroen doet het de jongste weken niet geweldig en de club heeft dan ook dringend nood aan punten.

“Voor een ploeg als de onze is iedere wedstrijd moeilijk, maar in deze competitie is er ook niet zoveel verschil tussen de verschillende ploegen”, zegt De Boeck in De Zondag. “Kijk maar naar Waasland-Beveren dat tegen Anderlecht heeft gewonnen. Waarom zouden wij tegen Standard niet hetzelfde kunnen? Het is een uitdaging, maar het moet tot onze mogelijkheden behoren.”

Zwaar programma

Het programma van Moeskroen is de komende weken alleszins niet van de poes. De ploeg van De Boeck speelt achtereenvolgens tegen Standard, AA Gent en Anderlecht. Een serieuze uitdaging voor Les Hurlus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties