Onze mening: Reviewcommissie heeft knopen door te hakken

Redactie
| 5 reacties
Onze mening: Reviewcommissie heeft knopen door te hakken
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Reviewcommissie komt vandaag waarschijnlijk samen voor speeldag 14 in de Jupiler Pro League. We zijn benieuwd wie ze gaan oproepen, maar wij zagen wel een aantal fasen die onder de loep kunnen worden genomen.

Elke week gaan we op zoek naar fases die door de Reviewcommissie kunnen worden bekeken. Die vergelijken we dan steeds met wat de Reviewcommissie uit zijn hoed tovert.

Ook deze week zagen we weer een en ander passeren, de Reviewcommissie zal dus zijn werk hebben bij het nakijken. Al is er wel een kanttekening: vorige week riepen ze na speeldagen 12 en 13 niemand op, dus waarom dat nu wel doen?

Nicolas Verdier

Nicolas Verdier deed na een actie een natrapbeweging naar Koen Persoons. Voor de middenvelder van Lokeren een duidelijk geval voor de Reviewcommissie, ook al raakte de Mechelenspits niets of niemand. Benieuwd wat de commissie ermee zal doen, nadat het gevalletjes van Neto, Leye en vele anderen liet passeren.

Pierrick Valdivia

In Eupen - STVV kwam Pierrick Valdivia nogal goed weg, na een serieuze trap op het been van Ocansey. Hij kwam weg met geel, maar dat kon oranje zijn. Mogelijk gaat de commissie ook deze beelden nog eens onder de loepe nemen.

Wie zou u oproepen?

38%
0%
63%
13%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties