Deze Gentse zomertransfer kwam nog niet in actie: "Hij mag zijn kans niet missen als ze er komt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Deze Gentse zomertransfer kwam nog niet in actie: "Hij mag zijn kans niet missen als ze er komt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoe zou het nog zijn met Jérémy Taravel?De Fransman kwam dit seizoen AA Gent versterken, maar kende voorlopig vooral blessurezorgen. Hein Vanhaezebrouck geeft alvast aan dat zijn centrale verdediger op de goeie weg is.

"Hij is terug en traint alles mee", aldus Vanhaezebrouck die Taravel al een paar keer in de selectie opnam. "Hij is een lange periode buiten strijd geweest, dat proberen we in te halen door trainingen en matchen met de beloften."

"Maar het is niet van die aard om te zeggen dat hij al zou kunnen starten. Dat is nog te vroeg." Taravel zal zich moeten tonen om het wedstrijdshirt van AA Gent aan te trekken de komende maanden. Minuten krijg je niet bij Vanhaezebrouck, die moet je verdienen.

Taravel is één geval, maar de jonge gasten zijn ook aan het komen

"Er komt een blok met veel wedstrijden aan, het is aan hem om te tonen dat hij beter en beter wordt. Ik kan ook spreken over de jonge gasten, hé. Die zitten te pushen en komen stilaan ook in aanmerking. Als er een kans komt mogen ze hem niet missen. Zowel Taravel als de anderen", was de oefenmeester duidelijk.

Tegen Moeskroen is hij er overigens niet bij. "We hebben zo'n grote groep. Als je ziet wie we allemaal niet in de tribune moeten laten, er mogen er maar achttien op het scheidsrechtersblad."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties