Club-doelman nuanceert de kritiek: "Ook Buffon, Neuer en Casillas flateren wel eens"

Redactie
| 0 reacties
Club-doelman nuanceert de kritiek: "Ook Buffon, Neuer en Casillas flateren wel eens"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ludovic Butelle kreeg in het begin van het seizoen veel kritiek te verwerken. Vorig jaar was de Fransman nog het betrouwbaar sluitstuk dat Club Brugge mee aan de titel heeft geholpen, maar dit jaar loopt het allemaal wat minder lekker.

"Toen ik vorig jaar in de play-offs tegen AA Gent die strafschop stopte, was ik de beste van België. Na mijn blunder tegen Standard was ik plots niets meer waard", nuanceert Ludovic Butelle in Het Nieuwsblad de kritiek. "Net als andere voetballers maken ook doelmannen fouten. Als mannen als Buffon, Neuer en Casillas al durven flateren, dan toch ook wel een middelmatige doelman als ik?"

Maar de 33-jarige Franse goalie, die door Voetbalkrant nog werd bekroond als doelman van het jaar, geeft wel toe dat er dit seizoen ook iets anders speelde. "Ik sprak in het begin van het seizoen met het bestuur over een langer verblijf bij de club, maar ze vertelden dat het niet het moment was om dat te doen. Ik ging er niet mee akkoord, maar begreep wel dat ze een verlenging na een half seizoen nog wat vroeg vonden. Misschien dat die discussies daarover mij naast het veld wat extra hebben beziggehouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties