Ex-Genkenaar Kabasele komt terug op beruchte transferfoto die commotie veroorzaakte na EK-uitschakeling

Redactie
| 0 reacties
Ex-Genkenaar Kabasele komt terug op beruchte transferfoto die commotie veroorzaakte na EK-uitschakeling
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De overgang van Christian Kabasele naar Watford zat er al even aan te komen, de timing van zijn transfer niet. Enkele uren voor de Rode Duivels hun levensbelangrijke EK-duel tegen Wales afwerkten, dook op internet een beruchte foto op.

Zaakwaarnemer Mogi Bayat en Kabasele poseerden fier met het shirt van Watford. Dat zette kwaad bloed bij de buitenwereld. Kwam de spelersmakelaar in het hotel van de Rode Duivels de transfer afronden?

"Die foto is die dag niet genomen", blikt Kabasele in Fan! terug naar die bewuste 1 juli. De transfer is via fax geofficialiseerd. Wanneer de foto dan wel werd genomen? "Voordien, maar niet die dag."

Verboden

"Mensen weten niet wat er gebeurd is. maar toch worden bepaalde dingen geschreven", gaat de verdediger verder. "Zou ik op de dag van zo'n belangrijke match zo'n foto maken?"

"Dat zou van weinig respect getuigen naar mijn ploegmaats toe. Ik ben tenslotte nieuw in de groep. Trouwens, het bezoek van zaakwaarnemers aan het spelershotel is volgens de gedragscode van de nationale ploeg verboden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties