Reactie Perbet na tweede basisplaats op rij: "Coach tonen dat hij op me kan rekenen"

Sander De Graeve Simon Hamoir
Sander De Graeve en Simon Hamoir vanuit Moeskroen
| 0 reacties
Perbet na tweede basisplaats op rij: "Coach tonen dat hij op me kan rekenen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op bezoek bij Moeskroen liet Gent dan wel geen sprankelend voetbal zien, het toonde zich wél efficiënt. Jérémy Perbet, de Gentse topschutter in competitie zorgde opnieuw voor een goal en was uiteraard tevreden.

Het werd de vijfde goal voor Perbet, die als typische goaltjesdief uiteraard de kwaliteit bezit om een wedstrijd helemaal open te breken. Zo ook in Moeskroen. Perbet stond zowaar voor de tweede keer op een rij in de basis. Een blijk van vertrouwen.

"Tegen Waasland-Beveren speelde ik al goed. Ik probeer de coach ervan te overtuigen dat hij op mij kan rekenen. Ik was écht tevreden dat ik vandaag in de basis mocht blijven staan. Ik was ook beslissend, dus het was echt een goeie avond voor me." Voor de wedstrijd tegen Beveren zat hij een hele poos op de bank. Dat is hij niet gewend.

Eindelijk is die zege op verplaatsing er

"We hebben echt zitten wachten op die eerste zege op verplaatsing", gaf hij ook het gevoel dat bij Gent overheerste mee. "Het was niet één van onze beste wedstrijden, maar het belangrijkste blijft de zege. Na een interlandbreak is die eerste match altijd moeilijk."

"Nu komen er tien wedstrijden op een rij aan, het was belangrijk om dus goed te beginnen." Gent moet donderdag alweer aan de bak in Europa. "Het is een andere competitie, maar deze zege zorgt wel voor vertrouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties