Dit is ons Team van de Week!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de vijftiende speeldag achter de rug hebben we meteen ook de heenronde afgewerkt in de Jupiler Pro League. Zulte Waregem zit stevig in het zadel als leider en levert de meeste spelers af voor ons Team van de Week.

Doel

Geen doelman die de nul kon houden deze week, maar wel Hendrik Van Crombrugge. Het sluitstuk van Eupen bewees alweer zijn waarde door Bailey meermaals af te stoppen. 2-0 of 4-0, het blijft een groot verschil.

Verdediging

Achterin was Milic één van de helden van Oostende tegen een ontiegelijk zwak KVC Westerlo. Hij maakte twee doelpunten in de 5-0 overwinning tegen de Parel van de Kempen. Brabec was achterin instrumentaal bij Racing Genk.

Bij AA Gent zagen we nog eens een stevige defensieve prestatie van Lasse Nielsen. De verdediger haalde een bal van Trezeguet nog van de lijn en voorkwam zo een zekere gelijkmaker. Voorin tekende hij voor de assist bij de goal van Perbet.

Middenveld

Alweer een dikke negen deze week voor Soualihou Meïte. Hij degradeerde het hele middenveld van Anderlecht tot meelopers. Mats Rits zorgde bij KV Mechelen voor het evenwicht en de goeie ideeën. Hij scoorde ook de gelijkmaker.

Bij Zulte Waregem gingen de oscars naast Meïte naar Kaya en Cordaro. De eerste zorgde weer voor enkele magistrale passen, Cordaro scoorde met een gelukje toen Roef zijn knal in doel sloeg in plaats van eruit.

Aanval

Tainmont was dan weer de sterkhouder bij Charleroi in de zege tegen Lokeren. Bailey was een geweldenaar tegen Eupen en ook Vossen krijgt een plaatsje. Hij zorgde in zijn eentje voor de strafschop en maakte die ook af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties