Reactie Trebel beseft het ook: "We misten concentratie, dat moet eruit"

Sander De Graeve Florent Malice
Sander De Graeve, Manuel Gonzalez Oubina en Florent Malice
| 3 reacties
Trebel beseft het ook: "We misten concentratie, dat moet eruit"

Standard pakte dan wel een punt in noord-Spanje, er zat alleszins meer in. Trebel was niet tevreden met de manier waarop de Rouches op achterstand kwamen, wél met de reactie nadien.

"Natuurlijk zijn we tevreden met dat punt, maar we hebben gemengde gevoelens na deze wedstrijd", aldus Trebel. "We hebben die frustratie dat we de beste kansen hadden." Standard schoot zichzelf in de voet door een goal te slikken op een inworp. "Daar misten we concentratie, die fouten moeten eruit."

Toch, terugkomen na een snelle achterstand doet altijd deugd. Zeker als het tegen een subtopper uit La Liga is. "We verdienden het ook. We bleven vol vertrouwen hoog druk zetten. Daardoor zitten we nog steeds op koers voor de kwalificatie."

Alles geven tegen Ajax

Een resultaat tegen het sterke Ajax is nodig. Ook al stelden de Ajacieden vandaag al een B-ploeg op. "Ze spelen vaak met jongeren. Die zijn wel gevormd in de gerenommeerde opleiding van Ajax." Niet niets dus. "Misschien is het makkelijker voor ons, misschien niet. Die jongeren willen zich ook tonen. Het zal aan ons zijn om alles te geven", sloot Trebel af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties