Eén sterkhouder stelt fans van Genk alvast gerust: "Ik sta niet open voor een wintertransfer"

Redactie
| 1 reacties
Eén sterkhouder stelt fans van Genk alvast gerust: "Ik sta niet open voor een wintertransfer"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Het worden bange tijden voor de Genk-supporters na Nieuwjaar. Zowat elke sterkhouder van hun ploeg staat in de belangstelling van buitenlandse clubs. Maar eentje laat alvast weten dat hij niet vertrekt tijdens de winter.

Alejandro Pozuelo is immers niet van plan om tijdens de wintermercato in te gaan op de interesse die er wel is. "Ik ben heel gelukkig in Genk, net zoals mijn familie", zegt hij in Het Belang van Limburg. "Mijn vrouw ziet ook dat ik het voetbalplezier teruggevonden heb. Wij denken er op dit moment niet aan om te verhuizen, ik wil de volgende maanden geen gedoe aan mijn hoofd. Ik heb geen nood aan die geruchten. Ik sta niet open voor een wintertransfer."

Pozuelo heeft nog een contract tot 2018. "Ik heb hier na afloop van het seizoen nog een optie van twee extra jaren. Daarom zal mijn manager wel eens met de club babbelen en volgende zomer zien we wel wat er gebeurt. Ik ben er nu niet mee bezig. Ik wil alleen maar voetballen, de wedstrijden volgen mekaar in een razend tempo op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties