Genk-CEO Janssens neemt het op voor Bailey en doet oproep aan de fans

Redactie
| 11 reacties
Genk-CEO Janssens neemt het op voor Bailey en doet oproep aan de fans
Foto: © Photonews

Leon Bailey maakte zich tijdens het voorbije weekend niet bepaald populair bij de supporters van KRC Genk. De Jamaicaan werd op het veld van KV Oostende uitgesloten in de met 6-0 verloren match en na afloop ging hij zijn eigen fans nog wat uitdagen...

Genk-CEO Patrick Janssens reageerde nu op het voorval. “Eigenlijk had Leon op dat moment (na de wedstrijd, nvdr.) helemaal niet meer op het veld mogen staan”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Een speler die een rode kaart heeft gekregen, moet in de kleedkamer blijven en moet op dat moment niet meer naar de supporters trekken. Zeker niet als je ook nog eens met 6-0 hebt verloren. We zullen erop toezien dat dat in de toekomst niet meer gebeurt.”

Begrip

Toch neemt Janssens het goudhaantje van Genk ook in bescherming. “Dit gezegd zijnde, vind ik wel dat de supporters moeten beseffen dat Bailey al heel veel heeft gedaan voor deze club.”

“Ik keur zijn reactie niet goed, maar gezien zijn jonge leeftijd en de enorme druk die op zijn schouders ligt, wil ik onze fans toch om begrip vragen. Bailey heeft intussen ook een gesprek gehad met Peter Maes, hij moet hieruit leren. Voor ons is de zaak daarmee gesloten. Van een sanctie of wat dan ook is geen sprake.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties