Reactie Perbet wordt steeds belangrijker: "Dít is de reden waarom ik bij Gent tekende"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 5 reacties
Perbet wordt steeds belangrijker: "Dít is de reden waarom ik bij Gent tekende"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zet Perbet momenteel in de basis en de Fransman vindt de weg naar het doel. In zijn laatste drie basisplaatsen, scoorde hij drie goals. Perbet maakt zich zo haast incontournable.

De kans was immers groot dat hij vandaag rust kreeg, maar Coulibaly moest afhaken met ziekte. "Ik weet niet precies wat de coach van plan was, maar of het nu Europa League, competitie of de Beker is, ik put evenveel plezier uit elke goal."

"Ik volgde goed na de trap van Rob, maar kruiste mijn schot iets té veel. Hij kwam terug in mijn voeten en ik scoorde. Het toont aan dat je soms periodes hebt waarin alles lukt", ging de Fransman verder. "Dat ik in een goeie periode zit? Ik kon inderdaad al belangrijke goals maken."

Het ging moeilijk in het begin, maar nu sta ik fysiek sterker

-Jérémy Perbet

Zo maakt hij zich steeds belangrijker bij Gent. "Het is ook daarom dat ik bij Gent getekend heb. In het begin ging het moeilijker, maar nu sta ik fysiek sterker." Daardoor is hij frisser voor doel. De Beker is alvast een doel.

"Elke competitie start je om te winnen, maar ik heb ook nog geen grote finale kunnen spelen. In Frankrijk en met Bergen haalde ik in totaal twee keer de halve finale, maar verder niet." In de Beker gaat het goed, hij zorgde al twee keer voor de zege.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties