Luc Wouters heeft een zware week gehad, en het is nog steeds niet gedaan...

Tim Bex
Tim Bex
| 9 reacties
Luc Wouters heeft een zware week gehad, en het is nog steeds niet gedaan...
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is een vermoeiend weekend voor scheidsrechter Luc Wouters. Donderdagavond moest de ref aan de bak in Charleroi-Anderlecht, de laatste wedstrijd van de achtste finales van de Beker van België. Vanavond fluit hij om 18u de topper tussen Club Brugge en KV Oostende.

Het is best wel opmerkelijk. De 48-jarige scheidsrechter moet daarmee op minder dan 48 uur tijd niet één, maar twee topaffiches in goede banen leiden. Donderdagavond floot Wouters gedurende 120 minuten Charleroi-Anderlecht, vandaag is hij aangeduid voor Club Brugge-KV Oostende.

Dat het voor spelers soms vermoeiend is om zo kort op elkaar te spelen, haalden we al regelmatig aan. Maar ook voor de scheidsrechters kan dit zwaar zijn. Wouters liep namelijk heel wat extra kilometers dankzij de verlengingen in Charleroi...

En wij maar klagen over de prestaties van de scheidsrechters, vergetende dat Wouters vrijdag ook gewoon (waarschijnlijk vrij vermoeid) zijn dagelijkse job moest uitoefenen. De burgemeester van Lummen mag vanavond naar Brugge afzakken, dat is ook niet vlakbij huis. Als Wouters vanavond een foutje maakt, dan weten we hoe het komt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties