Standard en Antwerp kampioen ... van de stadionverboden, maar wat zouden supporters volgens jullie mogen?
Redactie
| 43 reacties

Debat van de Week: Standard en Antwerp kampioen ... van de stadionverboden, maar wat zouden supporters volgens jullie mogen?

Standard en Antwerp kampioen ... van de stadionverboden, maar wat zouden supporters volgens jullie mogen?
Foto: © photonews

Dit weekend was het weer hommeles in Charleroi - Standard. En er wordt ook opnieuw naar de fans gekeken, die zich toch zo vaak misdragen volgens criticasters. Of wordt er overdreven?

Cijfers van La Dernière Heure maakten het opnieuw duidelijk: bijna 1000 stadionverboden lopen er momenteel. Standard en Antwerp spannen de kroon met meer dan 100 verboden elk, ongezien? Opmerkelijk: ook Beerschot-Wilrijk staat vrij hoog in het lijstje, terwijl Oostende 0 stadionverboden heeft lopen volgens de cijfers.

Die vraag leggen we deze week voor aan jullie, onze lezers: wat mogen supporters nog? Te pas (en te onpas) worden stadionverboden uitgedeeld, terwijl er aan de andere kant uitwassen zijn zoals in Charleroi - Standard.

Een moeilijk debat is het zeker en vast. Zijn de huidige regels streng genoeg, of zou het nog strenger mogen? Moet elk pyrotechnisch materiaal worden afgenomen, of is het ok zolang spelers niet in gevaar komen?

Je kan HIER jouw stem uitbrengen!

Donderdagmiddag maken we de resultaten van het Debat van de Week bekend. Hou Voetbalkrant.com dus zeker en vast goed in de gaten!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties