Ex-speler van Westerlo over de malaise bij de Kemphanen: "Ik hoop dat het goedkomt, maar het doet me wel pijn"

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Ex-speler van Westerlo over de malaise bij de Kemphanen: "Ik hoop dat het goedkomt, maar het doet me wel pijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat niet goed met VC Westerlo. Na de afgeketste overname van Soudal staat de rode lantaarn in de Jupiler Pro League voor een moeilijk vervolg van het seizoen. Dat weet ook ex-speler Kevin Geudens.

De 36-jarige Kevin Geudens verdient tegenwoordig zijn brood bij Beerschot-Wilrijk in de hoogste amateurafdeling. De ervaren middenvelder én inwoner van Westerlo speelde tussen 2012 en 2015 bij Westerlo. En hij ziet de tegenslagen van 'zijn' Westel met lede ogen aan. "Het doet me pijn", zegt Geudens aan Voetbalkrant.

"Ik volg de ploeg nog op de voet en ik zou het vooral voor alle medewerkers en de jeugd erg vinden als de club terug naar tweede afdeling zou moeten", geeft Geudens aan. "Ik ken er nog veel volk en ik heb wat schrik dat het niet goed met hen zal aflopen als de club naar 1B zou degraderen."

Uiteraard hoop ik dat Westel het haalt, ik wens de club het allerbeste toe.

Alles zit tegen

"De voorbije jaren liep het vaak maar net goed af, ik hoop dat het Westerlo ook dit keer lukt. Maar nu de investering van Soudal wegvalt, wordt het moeilijk om tijdens de winterstop echte versterkingen aan te trekken. Ook de blessure van een goede speler als Benji De Ceulaer kan de ploeg écht wel zuur opbreken. Het zit voorlopig allemaal wat tegen", weet Geudens.

Maar de ex-middenvelder van Westerlo ziet het wel nog zitten. "Ik heb er nog goede moed in. Ook STVV en Moeskroen doen het niet fantastisch, hé. Uiteraard hoop ik dat Westel het haalt, ik wens de club het allerbeste toe", rondt Geudens af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties