Reactie Hubert verrast na zege tegen Westerlo: "Niet verwacht dat ik zoveel werk zou hebben"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 0 reacties
Hubert verrast na zege tegen Westerlo: "Niet verwacht dat ik zoveel werk zou hebben"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guillaume Hubert was misschien wel de beste man op het veld bij Standard in de 3-1 zege tegen Westerlo. Met enkele knappe parades hield hij Westerlo van de aansluitingstreffer.

In het slot van de partij moest de Standard-doelman zich dan toch gewonnen geven op een schot van Hyland. Eerder hield hij Acolatse en Ganvoula met prima reddingen van de gelijkmaker en de aansluitingstreffer. "Ik had niet verwacht dat ik zoveel werk zou hebben, maar dit is natuurlijk mijn taak in de ploeg", liet Hubert optekenen.

"We hebben de drie punten, de manier waarop mogen we vergeten" - Guillaume Hubert

"Ik was verbaasd. Als we hadden doorgedrukt na de 2-0, hadden we zeker nog enkele goals kunnen maken", aldus de Luikse goalie. "Ik weet niet hoe het kwam waarom we zo matig presteerden. Maar we hebben de drie punten, de manier waarop mogen we vergeten."

Coach Aleksandar Jankovic had zijn spelers tijdens de pauze nochtans gewaarschuwd dat de match nog niet gespeeld was. "Hij heeft ons benadrukt dat Westerlo nog voor de pauze de 2-1 had kunnen maken en dat we dan een totaal andere match kregen. Ze konden op elk moment nog terugkomen", besluit Hubert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties