Reactie Preud'homme looft dolenthousiaste twaalfde man van Club Brugge: "Geweldig om hen daar te zien staan"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Eupen
| 4 reacties
Preud'homme looft dolenthousiaste twaalfde man van Club Brugge: "Geweldig om hen daar te zien staan"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge haalde het woensdagavond uiteindelijk zonder problemen op het veld van KAS Eupen. Blauw-zwart zette een scheve situatie recht en speelde een volwassen wedstrijd. Mede dankzij de steun van meer dan 1.000 enthousiaste fans nam Club de maat van Eupen.

Een mooi kerstcadeau voor de fans, niet Michel? “Dat klopt, Ik denk dat we hen inderdaad een mooi kerstcadeau hebben gegeven. Anderzijds hebben zij ons ook een mooi cadeau gegeven, hé”, aldus Preud’homme op de persbabbel.

"Geweldig om de fans daar te zien staan" - Michel Preud'homme

“Nadat we hier in de beker verloren, dachten we dat we wel wat extra steun konden gebruiken bij een nieuwe verplaatsing naar Eupen. Het doet me denken aan een wedstrijd in de beker op het veld van KV Kortrijk, twee jaar geleden. Ook toen waren de fans massaal aanwezig, en daar bekerden we verder. Uiteindelijk wonnen we zelfs de beker.”

“Wel, ik vind dat je het daar een beetje mee kan vergelijken. Het was een soortgelijke actie Het was geweldig om de supporters daar te zien staan en het was een enorme steun”, besloot Preud’homme.

"Een verdiende zege"

Michel Preud'homme

Over de wedstrijd zelf, was Preud’homme best tevreden. “We hebben goed en snel gereageerd na de vroege achterstand. Bij de rust stonden we 1-3 voor, maar pas na de 1-4 volgde er echt rust. Dit is een verdiende zege”, besloot de coach van Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties