Stunt van formaat in de maak? Als u dacht dat Anderlecht hoog mikte met Casteels, wat dan gezegd van deze klepper die in beeld is

Redactie
| 113 reacties
Stunt van formaat in de maak? Als u dacht dat Anderlecht hoog mikte met Casteels, wat dan gezegd van deze klepper die in beeld is
Foto: © photonews

Anderlecht haalde afgelopen weekend fors uit op de transfermarkt met de komst van Adrien Trebel. Toch is de transferhonger van de Belgische recordkampioen nog niet gestild.

De Brusselaars zijn immers al enkele weken op zoek naar een nieuwe doelman. De naam van Koen Casteels werd al nadrukkelijk aan paars-wit gelinkt, maar dat dossier kan aanslepen tot het einde van de wintermercato. (Dat leest u HIER)

Ondertussen heeft Anderlecht een andere goalie in het vizier, en niet van de minste. Het Laatste Nieuws meldt dat er momenteel onderhandelingen lopen met Salvatore Sirigu. De dertigjarige keeper van grootmacht PSG komt momenteel op huurbasis voor Sevilla uit, maar wil er vertrekken.

Moeilijk dossier

Of Anderlecht zijn slag kan thuishalen, zal nog blijken. RSCA moet een akkoord vinden met PSG én Sevilla om de huurovereenkomst vroegtijdig af te breken. En ook het loon van Sirigu kan een rol spelen. De 17-voudige international verdient netto 3 miljoen euro per jaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties