Van Holsbeeck sluit mercato (zo goed als) af en waarschuwt Club: "Club Brugge is de titelfavoriet, maar pas op..."

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 157 reacties
Van Holsbeeck sluit mercato (zo goed als) af en waarschuwt Club: "Club Brugge is de titelfavoriet, maar pas op..."
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht stelde vrijdagvoormiddag zijn nieuwe keeper voor aan de pers. Herman Van Holsbeeck sloot daarmee in principe zijn transferwinter af. "Weiler kreeg alles wat hij wou."

Van Holsbeeck kreeg van Weiler drie vragen: een aanvaller, een middenvelder en een keeper. "En hij gaf er de namen bij. Hij kent Ruben en wou hem echt. Dus nu heeft hij alles gekregen wat hij wou", zei Van Holsbeeck. "In principe is de wintermercato van Anderlecht gedaan, behalve natuurlijk als er nog een opportuniteit uit de lucht valt. Iets exceptioneel wat we niet kunnen laten liggen. We blijven waakzaam, maar ook de andere clubs zijn dat."

En Anderlecht meent zich gewapend om de strijd aan te gaan met Club Brugge. "Als Hanni, Kara en Acheampong allemaal terug zijn van de Afrika Cup hebben we toch een kern die kan concurreren. Club Brugge is duidelijk de titelfavoriet, ze zijn heel sterk. Maar pas op, wij zijn Anderlecht hé..."

We laten geen basisspelers vertrekken, behalve...

Basisspelers wil Van Holsbeeck ook niet meer laten vertrekken. "Of er moet een bod komen dat we niet kunnen weigeren. Genk liet ook Ndidi vertrekken voor bijna 18 miljoen. Op een budget van 25-30 miljoen zou je maar zot zijn om zoiets te weigeren. Als er zoiets komt, kan je niet weigeren. Maar de bedoeling is om niemand van de basis te laten vertrekken. Tielemans? Hij wordt gevolgd, net als hij altijd al gevolgd werd", besloot Van Holsbeeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties