Genk heeft nog niets laten weten, maar... "Ik keer enkel terug als ik ga spelen"
Redactie
| 1 reacties

Laszlo Köteles wil garanties van Genk als hij terugkeert

Genk heeft nog niets laten weten, maar... "Ik keer enkel terug als ik ga spelen"
Foto: © photonews

Racing Genk heeft voor volgend seizoen alweer een doelman nodig. Mathew Ryan kopen gaat een dure affaire kopen en Marco Bizot mag vertrekken. Dan blijft er nog over Nordin Jackers (te jong) en Laszlo Köteles, die terugkeer van zijn uitleenbeurt aan Waasland-Beveren.

Köteles zal bij Waasland-Beveren waarschijnlijk ook zijn plaats moeten afstaan tijdens play-off 2. Maar wat voor volgend seizoen? "Normaal gezien keer ik terug en start ik er de voorbereiding. Al had ik nog geen contact met de club."

De Hongaarse doelman wil wel garanties. "Ik zie een terugkeer zitten, maar slechts op één voorwaarde: spelen. Ik ben ambitieus, weet je. Als ik op de bank moet zitten, kies ik beter voor een andere club", zegt Köteles in Het Belang van Limburg.

Sommige mensen leken blij met mijn vertrek

Bij de fans blijft hij wel populair. Die wilden hem via een enqûete zelfs in Genk houden. "Die actie apprecieer ik nog steeds. De fans zitten in mijn hart. Uiteindelijk heb ik toch de beslissing genomen om te vertrekken. Ik voelde dat ik weg moest. Ik wilde spelen en sommige mensen leken ook blij te zijn met mijn vertrek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties