Tien (!) spelers van KAA Gent out of onzeker voor clash met Club Brugge

Redactie vanuit Gent
| 17 reacties
Tien (!) spelers van KAA Gent out of onzeker voor clash met Club Brugge
Foto: © photonews

KAA Gent krijgt zondag rivaal Club Brugge over de vloer. Speeldag 1 in de play-offs en meteen een kraker van formaat. Maar ook: speeldag 1 in de play-offs en meteen kopzorgen voor Hein Vanhaezebrouck.

Twee dagen voor de confrontatie met Club Brugge zijn er zomaar eventjes tien (!) spelers onzeker voor de topper. Hein Vanhaezebrouck vertelde vrijdagmiddag op zijn wekelijkse persbabbel dat enkelen onder hen mogelijk fit geraken voor de match van zondag. Hen allemaal fit krijgen, wordt een onmogelijke opdracht.

Verstraete, Tekie en Neto zeker out voor topper, 7 anderen onzeker

Louis Verstraete, Kenny Saief, Rami Gershon en Kalifa Coulibaly sukkelen allen met de adductoren. Eerstgenoemde zal wellicht een tijdje out zijn. “In overleg met de medische staf van de nationale U19 heeft Louis beslist om afgelopen dinsdag te spelen, terwijl hij al een beetje last had. We zullen hem eventjes kwijt zijn”, aldus Vanhaezebrouck.

Zijn ook onzeker voor de topper tegen Club Brugge: Tesfaldet Tekie (hervallen, zeker out) Renato Neto (knie, zeker out), Anderson Esiti, Samuel Kalu (beiden ziek geweest), Danijel Milicevic en Nana Asare (beiden kwaaltjes). Het wordt voor sommigen dus nog een race tegen de klok om de match van zondag te halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties