Cercle haalt een puntje bij leider Tubeke in play-off 3

Yannick Lambrecht
| 6 reacties

Elk punt is belangrijk in play-off 3, want geen enkele van de ploegen wil naar de amateurklasse degraderen. Vrijdagavond namen de bovenste twee in de stand het tegen elkaar op, Tubeke en Cercle Brugge.

Tubeke wou de leidersplaats behouden, Cercle Brugge ging op zoek naar eerherstel na de zware 0-5 thuis tegen Lommel. Uiteindelijk kregen beide ploegen min of meer waar ze op hoopten, want de match werd een gelijkspel.

De wedstrijd begon snel. Diallo legde na 13 minuten het eerste doelpunt binnen voor Tubeke, vijf minuten later stond het alweer gelijk dankzij Mboyo. Kort voor de rust kwam Cercle toch weer op achterstand, Nirisarike was de doelpuntenmaker. Tubeke ging dus met een voorsprong de rust in, maar Maertens maakte daarna het enige doelpunt van de tweede helft en zo eindigde de match op 2-2.

Zo ziet het klassement in play-off 3 er momenteel uit. Morgen om 17u trekt OHL nog naar Lommel.