Mazzu wordt veelvuldig aan Club Brugge gelinkt, Mannaert reageert: "Als, en ik benadruk als, Preud'homme ermee stopt dan..."

Redactie
| 30 reacties
Mazzu wordt veelvuldig aan Club Brugge gelinkt, Mannaert reageert: "Als, en ik benadruk als, Preud'homme ermee stopt dan..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is nog de vraag of Michel Preud'homme doorgaat bij Club Brugge. De oefenmeester laat er hoe dan ook twijfel over bestaan, en dus circuleren al maanden namen van andere coaches boven Jan Breydel.

Een van die pionnen is Felice Mazzu, de succescoach die Sporting Charleroi voor de tweede keer in drie seizoenen naar play-off 1 loodste. Club-manager Vincent Mannaert is duidelijk over de speculaties.

“We hebben op dit moment met niemand gesproken. Niet met een andere Belgische trainer, noch met zijn zaakwaarnemer. Als, en ik benadruk als, Michel Preud’homme mocht beslissen op het einde van het seizoen, na 21 mei, om ermee te stoppen, dan hebben we nog vier weken de tijd om dit – weliswaar belangrijk – dossier af te ronden.”

Bal in het kamp van MPH

“Het heeft geen zin om nu te speculeren”, gaat Mannaert verder. “Vorig seizoen is dat veel gedaan en uiteindelijk is alles gebleven zoals het was. De bal ligt in het kamp van Michel en tot er iets definitief is, gaan we dit thema laten rusten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties