Groeibriljant wil kansen grijpen bij Mechelen, maar moet nog naar WK U20

Groeibriljant wil kansen grijpen bij Mechelen, maar moet nog naar WK U20
Foto: © Photonews

Op weg naar het WK U20 met zijn land was hij erg belangrijk, ook bij KV Mechelen kreeg hij afgelopen weken enkele kansjes. We mogen nog veel verwachten van de jonge Costa Ricaan. Of niet?

Het was al bijna een jaar geleden dat Leal nog eens zijn kansen kreeg bij Mechelen, toen op het einde van play-off 2 tegen STVV en vooral Lokeren met een basisplaats. Maar ook tegen Lierse kreeg hij dus nog eens een plek in de basiself.

"Het deed deugd, want het was lang geleden", aldus de Costa Ricaan. "We wisten dat de derby tegen Lierse belangrijk was voor de supporters, zo'n zaken krijg je zeker mee. Daarom dat ik ook alles gegeven heb voor de ploeg."

Toch wil Randall Leal niet te vlug content zijn: "Ik moet nog veel werken. Ik moet meer rust aan de bal nog hebben en ook meer werken in defensief oogpunt. Maar ik hoop nog meer kansen krijgen om me te tonen."

Eind april vertrekt de 20-jarige Costa Ricaan wel ... "Naar Zuid-Korea voor het WK U20. Het klopt dat ik een paar keer kon scoren in de voorrondes, dus ik hoop ook op het WK mijn steentje bij te kunnen dragen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties