Preud'homme gooit het over een andere boeg: "We hebben niets meer te verliezen. We zijn de underdog"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 15 reacties
Preud'homme gooit het over een andere boeg: "We hebben niets meer te verliezen. We zijn de underdog"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge kreeg sinds de start van play-off 1 al enkele tikken te verduren. De titelambities van de regerende kampioen kregen een ferme knauw. Michel Preud'homme gooit het daarom over een andere boeg.

Op zijn wekelijkse persbabbel haalde de trainer van Club Brugge álle druk weg bij zijn spelers. “Of het geloof nog aanwezig is binnen de groep? Weet je, we hadden op iets anders gehoopt. Dat is een beetje het verhaal van ons hele seizoen. Door omstandigheden zijn we niet in onze opzet geslaagd", aldus Preud'homme.

“Maar nu… Tja… Nu moeten we eigenlijk vrank en vrij kunnen spelen. We hebben niets meer te verliezen. We zitten in een situatie waarin we de underdog zijn. We moeten niet meer rekenen of zo. We moeten gewoon… Gaan.”

"Ik hoop alleszins dat dat het beste in sommigen naar boven haalt"

Michel Preud'homme

Als de druk op de schouders van de spelers verdwijnt, staan enkele jongens misschien wel weer op. Iets waar Preud'homme vurig op hoopt. “Ik hoop alleszins dat dat het beste in sommigen naar boven haalt. In alle negatieve zaken, zit dikwijls een positief punt. We zitten in een 'negatieve' periode, máár we weten nu wel waar we staan en dat is positief", besloot de oefenmeester van Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties