Reactie Waasland-Beveren herleeft na 0 op 9: "Hier was het vandaag om te doen" en "Dit nu doortrekken bij Standard dat ook niet draait"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Lier
| 0 reacties
Waasland-Beveren herleeft na 0 op 9: "Hier was het vandaag om te doen" en "Dit nu doortrekken bij Standard dat ook niet draait"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na drie nederlagen op rij veegde Waasland-Beveren zaterdag de nul weg bij Lierse SK (2-3). De opluchting bij de Leeuwen was dan ook groot.

"De nul is weg, daar was het vandaag om te doen", reageerde middenvelder Jens Cools. "Het was niet de mooiste match om te zien, maar onze mentaliteit zat goed. We hebben ervoor gestreden."

"We hebben al gezwoegd in deze play-offs", pikte Alessandro Cerigioni in. "We probeerden vandaag op de nu te spelen. De eerste helft was weer moeilijk, maar de omschakeling naar een 4-4-2 na de rust lag ons beter."

Na de 0 op 9 hebben we intern veel gepraat

Met zijn zevende seizoenstreffer zorgde Zinho Gano voor de winning goal. "Eindelijk nog eens een belangrijke. Na de 0 op 9 hebben we intern veel gepraat. We herpakten ons goed. Hopelijk kunnen we de lijn nu doortrekken bij Standard waar het ook niet lekker loopt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties