Oneens met harde reactie van Preud'homme: "Hij geeft de spelers de schuld, ik geef hem de schuld"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 13 reacties
Oneens met harde reactie van Preud'homme: "Hij geeft de spelers de schuld, ik geef hem de schuld"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De Brugse boot met Michel Preud'homme aan het roer zonk zondag weg in het Astridpark. In Extra Time vonden de analisten dat hij te hard was voor zijn spelers en vooral eens in eigen boezem moet kijken.

Tijdens de persconferentie na de zielloze match van Club Brugge zondag kwam coach Michel Preud'homme hard uit de hoek. "Ik ga enkel nog spelers opstellen die voor hun club vechten", zei hij toen. "Onbegrijpelijk dat hij dit zegt. Hij is de verantwoordelijke man voor dit groepje. Hij geeft de spelers de schuld, ik geef hem de schuld. Hij is zelf verantwoordelijk voor de wedstrijdinstelling en het uithoudingsvermogen," zei Jan Mulder.

Of hij er spijt van heeft dat hij geen bondscoach is geworden? Ik denk het wel

Filip Joos

Preud'homme kon Brugge verlaten na de titel vorig seizoen, maar deed dat niet. "Hij heeft zich laten ompraten. Hij is altijd vertrokken na succes: na de titel bij Standard, na de beker bij Gent en na de beker bij Twente," verklaarde Filip Joos.

"Hij is een fenomeen in het oppompen van een groep die heel diep zit. Maar dit is een andere job. Hij was erkentelijk voor een groep die het vorig jaar fantastisch heeft gedaan en misschien is hij niet streng genoeg meer. Dat is menselijk, maar hij zit nu wel met de gebakken peren," klonk het in Extra Time.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties