Ziet Anderlecht miljoenen euro's in rook opgaan? Toptransfer was in de maak, maar lijkt er nu niet te komen

Redactie
| 36 reacties
Ziet Anderlecht miljoenen euro's in rook opgaan? Toptransfer was in de maak, maar lijkt er nu niet te komen

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Lukasz Teodorczyk wist tijdens de play-offs nog niet te scoren voor Anderlecht. De Poolse goalgetter staat al zes duels droog en dat hypothekeert mogelijk ook zijn transferplannen.

De eerste maanden scoorde Teodorczyk aan de lopende band. Dat leidde ertoe dat Anderlecht de optie in zijn contract lichtte, en dat de aanvaller een riant salaris kon bemachtigen tijdens de onderhandelingen. Bovendien werd er afgesproken dat de killer voor een prijs die hoog genoeg ligt, kan vertrekken.

Daar knelt nu het schoentje. Het Laatste Nieuws meldt dat de interesse van buitenlandse clubs danig is afgenomen. Bovendien zullen er met de huidige vorm weinig ploegen geneigd zijn een transfersom van minstens 15 miljoen euro op tafel te leggen.

28 goals

De kans dat Teodorczyk vertrekt uit het Astridpark is dus flink geslonken, wat goed niets zou zijn voor de Anderlecht-fans. Al hopen die er natuurlijk op dat de international paars-wit naar een 34ste landstitel schiet. De centrumspits scoorde alle competities meegerekend 28 keer voor RSCA.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties