Reactie Preud'homme tevreden: "Hij was al goed tegen Oostende, maar nog veel beter tegen Zulte Waregem"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 0 reacties
Preud'homme tevreden: "Hij was al goed tegen Oostende, maar nog veel beter tegen Zulte Waregem"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Net op het moment dat hij niet meteen in de bovenste schuif lag bij het Brugse publiek, schudde Hans Vanaken alle twijfels van zich af met een beresterke prestatie tegen Zulte Waregem. De spelmaker van Club Brugge speelde een dijk van een match en dat zag ook zijn coach.

“Hans speelde al een hele goeie wedstrijd tegen Oostende. Volgens mij heeft hij de boodschap goed begrepen. Is die boodschap doorgedrongen. Tegen Zulte Waregem was hij namelijk nog veel beter”, aldus Michel Preud’homme.

Een Hans Vanaken in vorm kan Club Brugge laten draaien. De aanvallende middenvelder strooide met passes als nooit tevoren in deze play-offs. “Hans is een belangrijke speler in die positie, hé", beseft ook Preud'homme.

"Fenomenale inspanningen van de hele ploeg"

Michel Preud'homme

Maar Preud’homme vergat ook zijn andere spelers niet. “Het was niet alleen Hans die een goeie wedstrijd speelde, hé. De prestatie van heel wat spelers mag gezien worden. De inspanningen in de eerste helft waren fenomenaal. Ik heb de cijfers nog niet gezien, maar ben er wel erg benieuwd naar.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties