Is daar al de volgende? Club Brugge kan Nigeriaanse sensatie strikken

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 15 reacties
Is daar al de volgende? Club Brugge kan Nigeriaanse sensatie strikken
Foto: © Photonews

Club Brugge is al zeer actief om de ploeg voor volgend seizoen te versterken, ook al zijn de play-offs nog volop aan de gang. De volgende in het rijtje kan Stephen Odey worden, een spits die de Nigeriaanse competitie op stelten zet.

Na Elton Acolatse, German Mera en Erhan Masovic is de 19-jarige spits het volgende doelwit. Momenteel speelt hij nog bij het Nigeriaanse Mountain Top FC, waar hij ondanks zijn jonge leeftijd sterkhouder en topscorer is met veertien goals in negentien matchen. Hij trok al de aandacht van een hele resem Europese clubs zoals Valencia, Celtic en Midtjylland, maar volgens zijn coach zou Club de beste keuze zijn.

"Die Deense club is niet zijn beste optie. Vooral omdat hij gevolgd wordt door meer dan negen andere Europese clubs, waaronder Celtic en Club Brugge", vertelde coach Fidelis Ilechukwu aan Score Nigeria. Blauw-Zwart zou daarentegen een veel betere keuze zijn. "In deze fase van zijn carrière moet hij niet voor het geld kiezen. Hij zou naar een ploeg als Club Brugge moeten gaan, dat is het beste voor zijn ontwikkeling. " De huidige club van Odey maakte al bekend dat ze ongeveer een miljoen euro vragen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties