Reactie Teleurstelling en woede bij Van der Bruggen: "We kloten alleen onszelf"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 2 reacties
Teleurstelling en woede bij Van der Bruggen: "We kloten alleen onszelf"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de pandoering die KV Kortrijk in eigen huis tegen Roeselare opliep, hadden niet veel spelers nog zin om ook de pers te trotseren. Toonbeeld van professionalisme Hannes Van der Bruggen was de Chinese vrijwilliger van dienst.

Eerlijk, we hebben Van der Bruggen in de jaren dat we hem kennen zelden zo kwaad gezien. "Het is lang geleden dat ik nog zo ontgoocheld ben geweest als nu", verwoordde Van der Bruggen het gevoel dat wellicht in de hele Kortrijkzaanse kleedkamer hing.

0-3, tegen Roeselare dan nog. "Als je ziet hoe die goals tot stand komen, het was overal te weinig. Het is pijnlijk." De bezoekers leken er ook meer de kop voor te leggen. "Ze waren scherper", gaf de middenvelder toe.

Het was overal te weinig, dit is pijnlijk. Ik was zó kwaad

"Nochtans had ik echt de wil om van die laatste vier matchen nog iets te maken en dan kom je na een paar seconden op 0-1... ik was zó kwaad." Dat de coach er volgend seizoen niet meer is, mag geen excuus zijn. "We kloten alleen onszelf. We moeten zeker naar niemand anders kijken."

"We moeten gewoon nog alles proberen geven om toch nog een beetje positief die vakantie in te kunnen", sloot Van der Bruggen met de moed der wanhoop af. "Het zag er goed uit na Eupen en Roeselare uit, maar blijkbaar niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties