Anderlecht bekijkt (dure) huurspelers en zoekt creatieve oplossingen voor Thelin en Bruno

Redactie
| 12 reacties
Anderlecht bekijkt (dure) huurspelers en zoekt creatieve oplossingen voor Thelin en Bruno

Anderlecht weet dat er heel wat spelers zullen vertrekken, maar probeert ook de jongens aan boord te houden die dit seizoen zonder morren hun plicht deden als bankzitter. Isaac Thelin en Massimo Bruno zijn zulke gevallen, maar paars-wit moet creatief zijn.

De aankoopoptie van de Zweedse spits is 2,75 miljoen euro en dat is te duur voor een spits die nog maar twee keer scoorde. Toch is René Weiler tevreden over hem omdat hij zijn werk doet en nooit zaagt over zijn bankzittersstatuut. Er zijn nog andere opties voor de aanvaller, maar die blijft zelf liefst bij Anderlecht, weet Het Nieuwsblad.

En dus wordt het onderhandelen met Bordeaux. En het blijkt dat het mogelijk is om hem nog een extra jaar te huren. In januari betaalde paars-wit nog 700.000 euro aan de Franse club om hem een half jaar over te nemen.

Bruno-Sowah

En dan is er nog Massimo Bruno, voor wie de situatie moeilijker ligt. RB Leipzig wil ook een groot deel van zijn transferprijs recupereren en toont zich stug in de onderhandelingen. Maar Bruno is Belg, wat een serieuze troef is voor volgend seizoen. Mogelijk wordt dus Emmanuel Sowah in de deal betrokken, want gisteren konden we u al melden dat de Duitse ploeg geïnteresseerd is in de 19-jarige Ghanees.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties